Nuttige adressen

Voorkant gemeentegids 2012-2015 "Senioren in beweging"

Hier vindt u de meest actuele adresgegevens van instellingen, verenigingen en instanties in Heeze-Leende en omgeving.

De gemeentegids

De  gids verschijnt eens in de twee jaar (periode mei-juli). Wijzigingen voor de gids kunnen het hele jaar door worden doorgegeven.

Thema van de gemeentegids 2012-2014: 'Senioren in beweging'

De papieren versie van de gemeentegids 2012-2014 (huidige uitgave) kunt u hieronder bekijken.
Deze gids is in mei 2012 huis-aan-huis verspreid binnen de gemeente Heeze-Leende.

Meer informatie

Instellingen die nog niet zijn opgenomen maar wel graag vermeld willen worden in de (digitale en/of papieren) gemeentegids kunnen contact opnemen met Akse Media via telefoon: (0223) 66 88 77 of via e-mail info@aksemedia.nl . Dit geldt ook voor de hierboven genoemde wijzigingen.
Ook voor alle overige vragen en opmerkingen over de gemeentegids, zoals de mogelijkheid van adverteren in de gids, kunt u contact opnemen met Akse Media.

Pas op: misleidende verkoop van ‘gemeentegidsbedrijven’

Het komt vervelend genoeg voor dat bedrijven en instellingen binnen onze gemeente telefonisch en schriftelijk benaderd worden door iemand die aangeeft namens de gemeente te bellen en vraagt om te adverteren in de (nieuwe) gemeentegids van Heeze-Leende.
Wij wijzen u er met klem op dat de gemeente hier niets mee te maken heeft. Uitgever van de gemeentegids is,  zoals hierboven al aangegeven, Akse Media uit Den Helder. Dit bedrijf heeft in de periode december 2011-april 2012 al bedrijven benaderd met het verzoek of zij willen adverteren in de gemeentegids. De officiële gemeentegids verschijnt pas weer medio 2014, aangezien de gids tweejaarlijks uitkomt. Alle voorbereidingen voor de nieuwe editie starten pas eind 2013. Gemeente Heeze-Leende doet, voor wat betreft de print- en digitale gemeentegids en GemeentegidsApp, alléén zaken met Akse Media B.V.
Houd u hier dus rekening mee op het moment dat u zo’n telefoontje of brief krijgt! Dit soort bedrijven probeert uiteraard geld van u los te krijgen waar u niets voor terugkrijgt!