Nuttige adressen

voorzijde gemeentegids Heeze-Leende 2014-2016: Kijk op Heeze-Leende

Hier vindt u de meest actuele adresgegevens van instellingen, verenigingen en instanties in Heeze-Leende en omgeving.

De gemeentegids

De  gids verschijnt eens in de twee jaar (meestal periode mei-juli). Wijzigingen voor de gids kunnen het hele jaar door worden doorgegeven.

Thema van de gemeentegids 2014-2016: 'Kijk op Heeze-Leende'

De papieren versie van de gemeentegids 2014-2016 (huidige uitgave) kunt u hieronder bekijken. Hierin zijn onder meer een aantal foto's opgenomen van inwoners die mee hadden gedaan aan een fotowedstrijd. Met hun winnende foto hebben zij hun kijk op Heeze-Leende gegeven.  Naast de vertrouwde informatie is er tevens weer een seniorenkatern opgenomen, met daarin allerlei nuttige informatie van en voor ouderen.
Deze gids is in augustus 2014 huis-aan-huis verspreid binnen de gemeente Heeze-Leende.

Meer informatie

Instellingen die nog niet zijn opgenomen maar wel graag vermeld willen worden in de (digitale en/of papieren) gemeentegids kunnen contact opnemen met Akse Media via telefoon: (0223) 66 88 77 of via e-mail info@aksemedia.nl . Dit geldt ook voor de hierboven genoemde wijzigingen.
Ook voor alle overige vragen en opmerkingen over de gemeentegids, zoals de mogelijkheid van adverteren in de gids, kunt u contact opnemen met Akse Media.

Pas op: misleidende verkoop van ‘gemeentegidsbedrijven’

Het komt vervelend genoeg voor dat bedrijven en instellingen binnen onze gemeente telefonisch en schriftelijk benaderd worden door iemand die aangeeft namens de gemeente te bellen en vraagt om te adverteren in de (nieuwe) gemeentegids van Heeze-Leende.
Wij wijzen u er met klem op dat de gemeente hier niets mee te maken heeft. Uitgever van de gemeentegids is,  zoals hierboven al aangegeven, Akse Media uit Den Helder. Dit bedrijf heeft in de periode december 2011-april 2012 al bedrijven benaderd met het verzoek of zij willen adverteren in de gemeentegids. De officiële gemeentegids verschijnt pas weer medio 2014, aangezien de gids tweejaarlijks uitkomt. Alle voorbereidingen voor de nieuwe editie starten pas eind 2013. Gemeente Heeze-Leende doet, voor wat betreft de print- en digitale gemeentegids en GemeentegidsApp, alléén zaken met Akse Media B.V.

Houd u hier dus rekening mee op het moment dat u zo’n telefoontje of brief krijgt! Dit soort bedrijven probeert uiteraard geld van u los te krijgen waar u niets voor terugkrijgt!