Bekendmakingen

Wekelijks maakt de gemeente Heeze-Leende bekend welke besluiten zij wil gaan nemen, bijvoorbeeld het afgeven van een bouw- of kapvergunning. De bekendmakingen kunt u hieronder bekijken en worden wekelijks gepubliceerd in het weekblad 'De Parel van Brabant'. Wilt u een oude bekendmaking bekijken? Klik dan onderaan de pagina op de knop archief.

Zoeken naar een bekendmaking

Via de zoekdienst kunt u bekendmakingen op woord- of zinsdeel of op locatie (via uw postcode) vinden.

Relevante bekendmakingen in uw e-mail

De bekendmakingen die voor u interessant zijn kunt u via e-mail ontvangen. Meld u aan bij de e-mailservice van de overheid en ontvang wekelijks de bekendmakingen van gemeente, provincie en/of waterschappen per e-mail.
Buurman, wat bouwt u nou? Ontvang bekendmakingen per e-mail.

Bekendmakingen van verordeningen

Per 1 januari 2014 zijn gemeenten verplicht om de algemeen verbindende voorschriften (verordeningen) digitaal bekend te maken in het Gemeenteblad op www.overheid.nl. Bekijk de bekendmakingen van de verordeningen.

Bekendmakingen per week

Wilt u graag zien welke actuele bekendmakingen er in één week zijn? Bekijk dan de pagina met pdf-bijlagen met een verkorte versie van alle wekelijkse bekendmakingen vanaf week 1 januari 2016. Bekijk deze pagina

Bekendmakingen per categorie

Hieronder vindt u alle actuele bekendmakingen, verdeeld in categorieën. Klik op de categorie om de bekendmakingen te lezen.

Archief