Wegwerkzaamheden aan diverse wegen deze en komende weken

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Het college heeft opdracht verstrekt aan de firma KWS Infra BV tot het uitvoeren van het onderhoudsprogramma ‘Onderhoud wegen en bermen 2012’. Deze keer staan diverse grote en kleinere werkzaamheden aan de volgende wegen op het programma: Beukenlaan, Strabrechtseheideweg, Kerkhof, Oostrikkerstraat, Het Heike, Kerkhof, Geldropseweg en Groote Aa. Ook vinden werkzaamheden plaats aan het fietspad Heeze-Leende en wordt de bestrating van het trottoir aan de Ambachten, de Spinner, Dingbank, Dorpstraat, Pr. Willem-Alexanderplein, Primulastraat, Pastoor Thijssenlaan, Burgemeester Michelsstraat en Hans van Breukelenweg aangepakt.
In week 36 stond de Strabrechtseheideweg en in week 38 de Beukenlaan in Sterksel ingepland. Voor deze laatste wordt een omleidingsroute ingesteld over Heeze en over Maarheeze.
In week 37 en 38 worden tevens de Oostrikkerstraat, Kerkhof en het Heike aangepakt. Slechts één helft van de weg is dan te gebruiken. Het fietspad aan de Leenderweg wordt ook volgende week hersteld. Het overige straatwerk zoals hierboven vermeld en diverse kleinere reparaties vinden plaats in week 39.