De gemeente Heeze-Leende is voornemens een overeenkomst grondverkoop te sluiten in verband met de verkoop van een strookje gemeentegrond aan de voorzijde van Aangelagen 68 in Heeze.

Objectinformatie

Het betreft grond kadastraal bekend gemeente Heeze-Leende A, 6295 (gedeeltelijk) ter grootte van circa 31 m2.

  • De heer M.A. Termeer en mevrouw I.J. Minten zijn de enige serieuze gegadigden

Naar het oordeel van de gemeente Heeze-Leende zijn de heer M.A. Termeer en mevrouw I.J. Minten, beiden wonende aan Aangelagen 68 de enige serieuze gegadigden die in aanmerking komen voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop.

  1. De heer M.A. Termeer en mevrouw I.J. Minten zijn beiden eigenaar van het perceel A, 6108.
  2. Het te verkopen strookje is gelegen direct naast perceel A, 6108.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verkoop aan de Stichting Nieuwe Natuur, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit uiterlijk op 14 juli 2022  kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan de gemeente Heeze-Leende via email Vastgoed@heeze-leende.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot verkoop strookje gemeentegrond nabij Aangelagen 68 in Heeze. 

Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht of het tijdig aanhangig maken van een kort geding vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De Gemeente Heeze-Leende en aspirant-koper worden onredelijk benadeeld, indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst(en) zou worden opgekomen.

Met deze publicatie geeft de Gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778).