De gemeente Heeze-Leende is voornemens een overeenkomst grondverkoop te sluiten in verband met de verkoop van een strookje gemeentegrond aan de achterzijde en ingesloten op het perceel van Camping Heezerenbosch.

Objectinformatie

Het betreft de gronden kadastraal bekend gemeente Heeze D 1970 en D 3329 ter grootte van circa 1500 resp. 500 m2.

Heezerenbosch Vastgoed BV is de enige serieuze gegadigde

Naar het oordeel van de gemeente Heeze-Leende zijn eigenaren van Heezerenbosch Vastgoed BV de enige serieuze gegadigden die in aanmerking komen voor de hiervoor vermelde voorgenomen verkoop.

  1. De heer A.P.T. Heijnen en de heer A. Gerrits zijn rechtsgeldig vertegenwoordiger van Heezerenbosch Vastgoed BV die eigenaar is van het perceel Heeze D 3308.
  2. De te verkopen stroken liggen deels tegen en deels ingesloten op het perceel Heeze D 3308.

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen tot verkoop aan de Stichting Nieuwe Natuur, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u dit uiterlijk op 21 juli 2022 kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan de gemeente Heeze-Leende via email Vastgoed@heeze-leende.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen tot verkoop strookje gemeentegrond nabij Heezerenbosch 6. 

Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht of het tijdig aanhangig maken van een kort geding vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De Gemeente Heeze-Leende en aspirant koper worden onredelijk benadeeld, indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst(en) zou worden opgekomen.

Met deze publicatie geeft de Gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR: 2021:1778).