Verder vragen we om niet dringende afspraken vanaf 1 juni in te plannen.

Gemeenteraad op bedrijfsbezoek bij Bibliotheek Veghel

wethouder Moons overhandigt cadeau

Op 29 maart 2016 bracht een delegatie van de gemeenteraad en wethouder Mathieu Moons een bezoek aan de bibliotheek van Veghel. Het bibliotheekgebouw is gehuisvest in een karakteristiek oud pand aan de Markt 1 in Veghel. Dit gebouw was vroeger het oude raadhuis van de gemeente Veghel. Behalve de bibliotheek is er tegenwoordig in het gebouw een lunchcafé 'Brownies en Downies' gehuisvest. Ook de heemkundekring heeft er een thuisbasis en er is een VVV-agentschap in gevestigd.

Tijdens de avond kregen de gemeenteraadsleden uitleg over de opzet van de bibliotheek in Veghel, trends en ontwikkelingen in het bibliotheekwerk en de samenwerking met allerlei plaatselijke partners. De gemeenteraad zal de ideeën gebruiken bij de opstelling van de nieuwe bibliotheekvisie.

foto: wethouder Mathieu Moons, portefeuillehouder accommodatiebeleid, overhandigt cadeau aan wethouder Riny van Rinsum van de gemeente Veghel (rechts) en dankt hem voor de gastvrije ontvangst