Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Verder vragen we om niet dringende afspraken vanaf 1 juni in te plannen.

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Gemeenteraad op bedrijfsbezoek bij Bibliotheek Veghel

wethouder Moons overhandigt cadeau

Op 29 maart 2016 bracht een delegatie van de gemeenteraad en wethouder Mathieu Moons een bezoek aan de bibliotheek van Veghel. Het bibliotheekgebouw is gehuisvest in een karakteristiek oud pand aan de Markt 1 in Veghel. Dit gebouw was vroeger het oude raadhuis van de gemeente Veghel. Behalve de bibliotheek is er tegenwoordig in het gebouw een lunchcafé 'Brownies en Downies' gehuisvest. Ook de heemkundekring heeft er een thuisbasis en er is een VVV-agentschap in gevestigd.

Tijdens de avond kregen de gemeenteraadsleden uitleg over de opzet van de bibliotheek in Veghel, trends en ontwikkelingen in het bibliotheekwerk en de samenwerking met allerlei plaatselijke partners. De gemeenteraad zal de ideeën gebruiken bij de opstelling van de nieuwe bibliotheekvisie.

foto: wethouder Mathieu Moons, portefeuillehouder accommodatiebeleid, overhandigt cadeau aan wethouder Riny van Rinsum van de gemeente Veghel (rechts) en dankt hem voor de gastvrije ontvangst

Pagina opties