Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Verder vragen we om niet dringende afspraken vanaf 1 juni in te plannen.

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Raadsleden aan de slag tijdens NL Doet

raadsleden aan het werk bij de Molenschut

Op vrijdag 11 maart 2016 staken vijf gemeenteraadsleden de handen uit de mouwen tijdens NL Doet, namelijk Nico van der Palen en Dennis Keuten (LOKAAL Heeze-Leende), Ria de Wit (VVD), Toon Bosmans (PvdA) en Jos Vos (CDA). Zij ploegden een weiland om bij zorgboerderij De Molenschut in Leende.

Thea van Mierlo, mede-eigenaresse van De Molenschut, die de raadsleden had aangeschreven na een voorzet van burgemeester Paul Verhoeven, onderstreept het belang van vrijwilligers voor een zorgboerderij als die van haar. “NL Doet is juist bedoeld, en uitermate geschikt, om grotere klussen als deze tuin aan te pakken.”

De raadsleden kregen de opdracht om het omgeploegde weiland te beplanten. Maar door het natte weer vielen de graafwerkzaamheden vooraf tegen, waardoor de delegatie zelf met de schop aan de slag ging. Het bleek een leerzame dag, waarbij onder meer uitleg werd gegeven over natuurvriendelijke tuinen.

De Wereldwinkel in Heeze was één van de vele andere instellingen waar vrijwilligers aan het klussen waren.
 

NL Doet is een initiatief van het Oranjefonds om mensen massaal kennis te laten maken met (de  genoegdoening van) vrijwilligerswerk.

Meer informatie over NL Doet is te vinden op www.nldoet.nl

Foto Heeze24

Pagina opties