Bibliotheek zoekt vrijwilligers voor de Boek-aan-huis service

Niet iedereen is in staat om zelfstandig naar de bibliotheek te gaan om een boek of tijdschrift uit te zoeken en mee naar huis te nemen. Bibliotheek Dommeldal wil deze groep mensen graag (letterlijk) tegemoetkomen, zodat ook zij kunnen genieten van de mooiste boeken. Hiervoor introduceert Bibliotheek Dommeldal de Boek-aan-huis service.

Wat is de Boek-aan-huis service?

De Boek-aan-huis service is voor mensen die niet zelf naar de bibliotheek kunnen komen. De boeken worden door vrijwilligers aan huis gebracht. Als je belangstelling hebt, legt de bibliotheek contact met een vrijwilliger van de Boek-aan-huis service. Samen overleggen jullie welke boeken je wil lezen en hoe vaak je nieuwe boeken wil lenen. Daarna komt de vrijwilliger eens in de drie weken bij jou langs om de oude boeken op te halen en de nieuwe boeken af te geven.

Wat kost het?

Je betaalt voor de Boek-aan-huis service enkel je lidmaatschap van de bibliotheek (een standaard of groot abonnement). Er zijn verder geen kosten verbonden aan deze service. Deze service is voor alle inwoners van onze gemeente.

Meld je aan als vrijwilliger

Om dit project te doen slagen, is Bibliotheek Dommeldal op zoek naar vrijwilligers voor deze service. Draag jij ook graag je steentje bij als het gaat om mensen die niet zelfstandig een bezoek kunnen brengen aan de bibliotheek, maar wel willen genieten van lezen? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Bibliotheek Dommeldal via 040-2862805 of info@bibliotheekdommeldal.nl.