Vrijdag 17 november stond in het teken van de dag van de ondernemer, een dag waarop we de schijnwerpers richten op de ondernemers die onze gemeente kleur geven. In de afgelopen weken hebben inwoners de kans gegrepen om te stemmen op hun favoriete ondernemer, en de respons was geweldig! Prachtige verhalen en lofbetuigingen kwamen naar voren, waarmee de echte kracht van onze ondernemersgemeenschap werd benadrukt.

De ondernemer die de meeste stemmen heeft ontvangen, is Lektura! Zoals een van de stemmers aangaf; “ Iedereen krijgt de indruk dat de medewerkers er speciaal voor jou zijn. Een dorpswinkel met stads assortiment.” Vandaag werden zij verrast, wethouder Jan de Bruijn reikte een cheque uit, voor de taart hadden ze even geen tijd, druk druk, druk! 

Dames van Lektura, namens de gemeente van harte gefeliciteerd met deze mooie waardering! 

Achter elk bedrijf schuilt een verhaal van toewijding, doorzettingsvermogen en passie. Of het nu gaat om de lokale winkel op de hoek, het gezellige café, of de innovatieve startup die de grenzen van mogelijkheden verlegt, elke ondernemer draagt bij aan de unieke identiteit van Heeze-Leende. 

De dag van de ondernemer is een moment waarop we extra stilstaan bij de waarde van lokaal ondernemerschap. Het is een kans om onze waardering uit te spreken voor de ondernemers die niet alleen producten en diensten leveren, maar ook werkgelegenheid creëren, gemeenschappen versterken en het lokale karakter van Heeze-Leende bepalen. Diana van Lektura geeft aan; “Wij zijn heel dankbaar dat wij dit mogen doen voor al onze klanten. Ook zijn we enorm trots op onze medewerkers, zonder onze dames zijn wij helemaal niks.” Als gemeente zijn we trots op de veerkracht en de creativiteit van onze ondernemers. Graag grijpen we deze gelegenheid aan om onze ondernemers te bedanken voor hun inzet, doorzettingsvermogen en hun waardevolle bijdrage aan het welzijn van ons allemaal!