Ondernemers zijn van groot belang voor onze gemeente. Ze zorgen voor banen, een levendig dorp én ondersteunen lokale initiatieven. Door de huidige prijsstijgingen worden ondernemers wederom op de proef gesteld. Gemeente Heeze-Leende is trots op haar ondernemers en waarderen hun inzet enorm!

Welke ondernemer verdient het om eens extra in het zonnetje te worden gezet? We vroegen dit aan onze inwoners door middel van een enquête. Inwoners konden stemmen op hun favoriete ondernemer in de gemeente Heeze-Leende. Ontzettend veel mooie reacties hebben we mogen ontvangen.

Er werden 325 stemmen uitgebracht op 73 ondernemers in onze gemeente. Ook de inwoners van Heeze-Leende laten duidelijk blijken dat ze onze ondernemers willen bedanken! Een greep uit alle reacties: “In een zeer moeilijke tijd, stijgende prijzen en kosten levensonderhoud, corona e.d. durft dit jongmens het aan om een nieuw concept neer te zetten”, “Omdat deze ondernemer steeds actief is voor de gemeenschap”, “Persoonlijke aandacht! Van 15 - 95 jarigen dus voor iedereen”, “Niet alleen voor de klanten een topper, maar ook voor hun personeel”.

Eigenlijk zouden we al deze ondernemers een pluim willen geven. Echter mogen we Kirsten de Bruijn - sieraden in Heeze, feliciteren met de meeste stemmen. Kirsten wordt geroemd voor haar passie, service en deskundig advies: “Passie voor haar werk, echt top! Constant kwaliteitsniveau en originele sieraden die het leven verrijken”.

Kirsten, namens de gemeente Heeze-Leende, gefeliciteerd. Onlangs is er een bezoek gebracht in haar winkel door een aantal leden van het college als blijk van waardering. Ook was er een delegatie van Heeze-Leende24 en RTV Horizon aanwezig, zij reikten allebei een cheque uit aan Kirsten.

Bekijk hier de video(externe link)