De EnergieStudent komt nu ook naar Leende!

Goed nieuws voor de inwoners van Leende! De EnergieStudent komt binnenkort aan de deur. Na een succesvolle pilot in Heeze, waar maar liefst 77% van de bewoners de deur opende, is het nu tijd voor Leende. Houd je brievenbus goed in de gaten voor een brief met de bezoekdatum en -tijd!

Wat is de EnergieStudent?

De EnergieStudenten helpen bij het besparen van energie. Deze enthousiaste studenten zijn getraind om (gratis) HuisScans uit te voeren en praktische tips te geven om je energieverbruik te verminderen.

Er wordt gekeken naar verschillende aspecten, zoals (na) isolatie-, ventilatie-, moderne CV installatie-, (hybride)warmtepomp en zonnepanelen opties. En je ontvangt een HuisScan rapport in je mailbox met de eerste inzichten om te besparen. 

Direct zelf aan de slag met de HuisScan

Woon je niet in Leende of heb je de EnergieStudent bij jou aan de deur gemist? Geen probleem! Je kunt zelf een HuisScan uitvoeren via de website huisscan.regionaalenergieloket.nl. Zo ontdek je eenvoudig waar en hoe je energie kan besparen. 

Persoonlijk advies van een Energiecoach

Heb je na de HuisScan nog inhoudelijke vragen? Dan kun je een gratis gesprek aanvragen met een Energiecoach via de energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende