Kom in actie en schrijf je in voor kern met pit! Kern met pit is een inspirerend initiatief dat mensen aanmoedigt om hun dromen voor hun buurt in slechts één jaar werkelijkheid te laten worden. Dit project biedt een platform voor allerlei ideeën die de leefomgeving kunnen verbeteren of een nieuwe impuls kunnen geven. Of je nu denkt aan het oprichten van een buurtmoestuin, het organiseren van een dorpsvoorstelling, of iets totaal anders, Kern met Pit nodigt jou uit om actie te ondernemen voor positieve verandering in je directe omgeving.

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door Katalys, een organisatie die zich inzet voor het versterken van gemeenschappen en het bevorderen van lokale betrokkenheid. Kern met Pit is een kans voor individuen en groepen om samen te werken, creatief te zijn en de levenskwaliteit in hun buurt te verhogen.

Dus, als je een briljant idee hebt dat jouw buurt kan transformeren, wacht dan niet langer! Schrijf je in via deze link(externe link). De inschrijvingen sluiten op 1 november.

Samen kunnen we de wereld om ons heen een stukje mooier maken. Doe mee en laat jouw droom voor de buurt werkelijkheid worden met Kern met Pit!