Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Verder vragen we om niet dringende afspraken vanaf 1 juni in te plannen.

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Centrumontwikkeling Heeze

In Heeze staan diverse ontwikkelingen op stapel waardoor ruimte ontstaat om het centrum anders in te richten en nog levendiger te maken. Denk aan de Albert Heijn die gaat verhuizen, de opening van de randweg en het Zuidzorggebouw waar een nieuwe bestemming voor gaat komen.

De gemeenteraad heeft daarom in april 2019 een 10-puntenplan vastgesteld waarin 10 doelstelling voor het centrum genoemd zijn. Tijdens de zeer drukbezochte Roadshow zijn aan de hand van deze doelstellingen kansen voor het centrum verzameld. Deze kansen zijn vertaald in een kansenkaart, welke op 10 februari 2020 door de gemeenteraad vastgesteld is. De komende jaren wil de gemeente samen met de ondernemers, bewoners en gebruikers van het centrum aan de slag met deze kansen. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit project.

Vragen over dit project? Neem contact op met de projectleider Ron Lavrijsen via r.lavrijsen@heeze-leende.nl of op 040-224 1405.

Bekijk het verslag van de bijeenkomst 'Centrumontwikkeling Heeze' van 4 maart.

  • Kansenkaarten

    Download hier de kansenkaarten.

  • Vorige berichten

    Bekijk hier een overzicht van alle berichten over de centrumontwikkeling van Heeze.

Pagina opties