Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Verder vragen we om niet dringende afspraken vanaf 1 juni in te plannen.

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Centrumplan Leende

We geloven dat Leende een toekomstbestendig en levensvatbaar centrum wil behouden/creëren, waar het goed is om te wonen en waar mensen graag verblijven.

Om dit te realiseren heeft Leende behoefte aan een toekomstbestendige voorziening als kloppend hart van Leende, met ruimte voor ontmoeting, sport, scholing en kindzorg, centraal gelegen in het centrum van Leende. Daarom gaat de gemeente een multifunctionele accommodatie (mfa) realiseren in het centrum van Leende. In deze multifunctionele accommodatie is plaats voor basisschool De Triangel, dagopvang en buitenschoolse opvang door Korein Kinderplein (Kindcentrum) en de Meent (Dorpshuis). De grote zaal is geschikt voor gymonderwijs, sport en cultuur.

Mocht u op deze site informatie missen, mail dan de projectleider Ron Lavrijsen via r.lavrijsen@heeze-leende.nl, of neem telefonisch contact op via het nummer 040 224 1405.

 • Bestuursleden MFA Leende

  In Leende wordt een nieuwe multifunctionele accommodatie gerealiseerd. Een Dorpshuis waarin de basisschool, een kinderdagverblijf en het dorpshuis samen onderdak vinden. Dit Dorpshuis zal zich ontwikkelen tot dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Dé plek voor sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten in Leende. 

  Om die ontwikkeling tot stand te brengen, zoeken we enthousiaste en gemotiveerde bestuurders voor de stichting die het dorpshuis beheert.

 • Nieuwsberichten Centrumplan Leende

  Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan en de eerstvolgende nieuwsbrief komt ook bij u in de digitale brievenbus!

 • Ontwerp mfa

  Het definitief ontwerp van 9 maart 2017 vormt de basis voor de aanvraag omgevingsvergunning van de nieuwe multifunctionele accommodatie.

 • Bestemmingsplan Centrumplan Leende

  Wat is een bestemmingsplan? Is het bestemmingsplan al definitief? Kan de ontsluitingsweg op de Kerkstraat al gerealiseerd worden?

Pagina opties