Centrumplan Leende

We geloven dat Leende een toekomstbestendig en levensvatbaar centrum wil behouden/creƫren, waar het goed is om te wonen en waar mensen graag verblijven.

Om dit te realiseren heeft Leende behoefte aan een toekomstbestendige voorziening als kloppend hart van Leende, met ruimte voor ontmoeting, sport, scholing en kindzorg, centraal gelegen in het centrum van Leende. Daarom gaat de gemeente een multifunctionele accommodatie (mfa) realiseren in het centrum van Leende. In deze multifunctionele accommodatie is plaats voor basisschool De Triangel, dagopvang en buitenschoolse opvang door Korein Kinderplein (Kindcentrum) en de Meent (Dorpshuis). De grote zaal is geschikt voor gymonderwijs, sport en cultuur.

Mocht u op deze site informatie missen, mail dan de projectleider Ron Lavrijsen via r.lavrijsen@heeze-leende.nl, of neem telefonisch contact op via het nummer 040 224 1405.

  • Nieuwsberichten Centrumplan Leende

    Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan en de eerstvolgende nieuwsbrief komt ook bij u in de digitale brievenbus!

  • Ontwerp mfa

    Het definitief ontwerp van 9 maart 2017 vormt de basis voor de aanvraag omgevingsvergunning van de nieuwe multifunctionele accommodatie.

  • Bestemmingsplan Centrumplan Leende

    Wat is een bestemmingsplan? Is het bestemmingsplan al definitief? Kan de ontsluitingsweg op de Kerkstraat al gerealiseerd worden?

Pagina opties