In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 040-224 1400. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Over het panel

Het Heeze-Leende Burgerpanel is een initiatief van de gemeente Heeze-Leende. Het Heeze-Leende Burgerpanel betreft een groep geïnteresseerden die met enige regelmatig meedoet aan onderzoek van de gemeente. De panelleden worden via e-mail uitgenodigd om regelmatig een korte vragenlijst in te vullen.

Hoe werkt het Heeze-Leende Burgerpanel?

U kunt zich eenvoudig aanmelden door uw e-mailadres in te vullen. Vervolgens volgen direct een aantal inschrijfvragen waarna u zelf uw wachtwoord kunt instellen. Na aanmelding ontvangt u een bevestingingsemail met met een klikbare link.  Zo krijgt u door in te loggen toegang tot uw persoonlijke profielpagina, waar u eventueel persoonlijke gegevens kunt aanpassen. Met behulp van de antwoorden op inschrijfvragen kunnen wij u doelgericht benaderen. Na uw aanmelding kunt u uitgenodigd worden om deel te nemen aan een enquête.

Invullen enquête op internet

Per e-mail ontvangt u een uitnodiging om deel te nemen aan een enquête. Dit zal naar verwachting een aantal keren per jaar zijn. In de e-mail wordt vermeld waar de enquête over gaat en hoeveel tijd het invullen in beslag neemt. Uw antwoorden worden vervolgens anoniem verwerkt. Wij behandelen al uw gegevens strikt vertrouwelijk, zie ons privacy statement.

Wij houden de vragenlijsten zo kort mogelijk. Wanneer u de vragenlijst volledig hebt ingevuld, wordt deze automatisch verstuurd. Het is mogelijk het onderzoek tussentijds af te sluiten. De antwoorden die u al heeft ingevuld, worden in dat geval opgeslagen. U kunt later gewoon verder gaan waar u bent gebleven.

Resultaten van onderzoeken

Na afloop van ieder onderzoek informeren wij u over de uitkomsten van het onderzoek waar u aan heeft meegedaan. Zo ziet u ook hoe andere inwoners over hetzelfde onderwerp denken.

Pagina opties