Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Samen mee naar de A2

Het project ‘Samen mee naar de A2’ is gestart om invulling te geven aan een verkeersveilige en toekomstvaste oplossing voor het (vracht)verkeer van en naar ‘t Chijnsgoed in Sterksel. Dit verkeer rijdt nu veelal door de kernen Maarheeze en Sterksel en leidt tot leefbaarheidsproblemen en toenemende verkeersonveiligheid in deze woongebieden. Het project ‘Samen mee naar de A2’ is gestart als burgerinitiatief door de dorpsraden van Sterksel en Maarheeze. Samen met de gemeenten Heeze-Leende en Cranendonck, de provincie Noord-Brabant en de bedrijven Van Asten en Poort 43 is een oplossing voor de problematiek uitgewerkt in de vorm van een weg buiten de kernen om richting de A2 en aanvullende maatregelen om het gebruik van deze weg te bevorderen. Eind 2016 stemde de gemeenteraden van Cranendonck en Heeze-Leende in met de financiering voor deze oplossing. De komende jaren wordt gewerkt aan de uitvoering ervan.

Nieuwsbrief Samen mee naar de A2

Geïnteresseerd in updates rondom dit project? Wij brengen nieuwsbrieven uit om u op de hoogte te houden van de voortgang. Vorige nieuwsbrieven kunt u onderaan de pagina downloaden.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Uitgebreide informatie over het project en alle (deel)onderzoeken die geleid hebben tot de oplossing, kunt u vinden door hier te klikken.

Hieronder vindt u de oude nieuwsbrieven:

Pagina opties