In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 040-224 1400. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Muggenberg

De gemeente gaat de Muggenberg vanaf de Randweg tot aan het spoor in Heeze van stil asfalt voorzien. Dit doet ze omdat er meer verkeer over de Muggenberg komt nu de Randweg klaar is. Ook past de gemeente het fietspad aan. Het fietspad wordt verbreed waar mogelijk. De oversteekplaatsen richt de gemeente meteen veiliger in.

Planning

2 september heeft KWS omwonenden van de Muggenberg een brief gestuurd (pdf, 72 Kb) met daarin praktische info over het werken aan de Muggenberg. 

Heeft u nog een vraag over de werkzaamheden? 

Stel ze gerust! Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact met onze uitvoerder John van Gils opnemen. Hij is te bereiken op 06-1130 6379. Ook kunt u hem persoonlijk spreken iedere vrijdag van 09.00 uur tot 10.00 uur. U bent van harte welkom in de  uitvoerderskeet, aan Heezerbosch nummer 2.

Tekeningen planning

(Technische) tekeningen

Pagina opties