2021: Jaar van de vrijwilliger

2021 is uitgeroepen tot het Jaar van de Vrijwilliger. Om te vieren dat we met elkaar Nederland en dus ook Heeze-Leende maken. En om iedereen te inspireren om ook mee te doen! Ook in het Jaar van de Vrijwilliger willen we onze waardering laten blijken aan al die vrijwilligers die de gemeente Heeze-Leende mooier, actiever, sportiever, creatiever, boeiender, bloeiender, interessanter, zorgzamer, wijzer enzovoorts, enzovoorts maken!

En daarom hebben we de gemeentelijke Vrijwilligerswaardering samengesteld, samen met lokale ondernemers uit de gemeente Heeze-Leende. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden. De verschillende mogelijkheden vind je op de aangevraagde bon.

Wat moet je als vrijwilliger uit de gemeente Heeze-Leende hiervoor doen?

Via het bestuur van de vereniging waar je vrijwilligerswerk doet, kun je doorgeven dat er weer bonnen kunnen worden aangevraagd voor de Vrijwilligerswaardering. Het bestuur van jouw vereniging kan de kaarten dan aanvragen vanaf 1 juli t/m 31 juli 2021 via www.goedbezigheezeleende.nu onder de kop  ‘Waardering’.

De Vrijwilligerswaardering kan verzilverd worden van 1 september 2021 t/m 31 oktober 2021.

Voor meer informatie kijk je op onze website http://www.goedbezigheezeleende.nu of bel op maandag, dinsdag of donderdag  met de coördinator van de  Vrijwilligerscentrale Heeze Leende Marlon Korsten  via 06-20372237 of vch@cordaadwelzijn.nl

Cordaad Welzijn ontvangt subsidie van de gemeente. De gemeente Heeze-Leende vindt vrijwilligerswaardering erg belangrijk en onderstreept dan ook dit initiatief. Vrijwilligers vormen het hart van onze samenleving. Zonder vrijwillige hulp zouden vele activiteiten in onze maatschappij niet kunnen doorgaan. Vrijwilligers verdienen het dan ook  om beloond te worden.

Pagina opties