Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Ambassadeur onbelemmerd Heeze-Leende

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Op 21 mei jl. is Friso Kraayvanger door wethouder Jan de Bruijn geïnstalleerd als ambassadeur onbelemmerd Heeze-Leende. Samen met de ambassadeurs Joke Hilhorst en Corrie van Tongerloo maakt Friso deel uit van de Groep Onbelemmerd Heeze-Leende. Dit is een werkgroep van de Adviesraad Sociaal Domein Heeze-Leende die valt onder de werkgroep Wmo.

Wat doet de ambassadeur?

De ambassadeurs werken mee aan een samenleving waarin iedereen kan participeren. Ook mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, een chronische ziekte of een psychische beperking. De ambassadeurs leveren hieraan een bijdragen door het ‘schouwen’ van openbare gebouwen, winkels en restaurants, maar ook andere locaties zoals sportkantines/sportvelden, kunstgaleries e.d. in Heeze-Leende. Aan de hand van een checklist wordt op de betreffende locatie beoordeeld of deze goed toegankelijk is voor mensen met een beperking.

Goed toegankelijke locaties krijgen in de week van de toegankelijkheid (in oktober) een sticker uitgereikt door de wethouder.

Hierdoor is goed zichtbaar welke locaties in Heeze-Leende goed toegankelijk zijn, ook voor mensen met een beperking.

Pagina opties