In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

ANWB AutoMaatje Heeze-Leende rijdt 100e rit!

Een half jaar na de start van ANWB AutoMaatje Heeze-Leende zijn er al 100 ritten gereden door AutoMaatjes uit de buurt! De organisatie hoopt natuurlijk op nog veel meer veilige ritten in de toekomst.

Zo’n 14 actieve vrijwilligers hebben in totaal al zo’n 100 ritten gereden. Zowel de deelnemers als de vrijwilligers zijn enthousiast.

AutoMaatje Josien vertelt: ‘Er is één dame die ik al diverse keren heb gereden. We delen een liefde voor teckels. Telkens als ik met haar rijd, zien we onderweg diverse mensen met teckels wandelen. Dat moet kennelijk zo zijn en we genieten ervan.’ Verder ben je ook vaak niet alleen maar chauffeur, je bent ook vaak begeleider. In het ziekenhuis of op een vaccinatie locatie. AutoMaatje zijn is voor mij een welkome afleiding in deze tijd.’

Heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut? Tegen een kleine onkostenvergoeding rijden vrijwilligers uit de buurt je met hun eigen auto. Het gebruik van ANWB AutoMaatje is verder geheel gratis.  

Rit aanvragen

Automaatje wordt gecoördineerd vanuit Cordaad Welzijn. Wilt u een rit aanvragen? Bel dan met telefoonnummer 06 – 57 38 43 07 bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.
Het is ook mogelijk om een aanvraag per e-mail in te dienen via automaatjeheezeleende@cordaadwelzijn.nl

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met Marlon Korsten, projectcoördinator ANWB AutoMaatje Heeze-Leende.

Telefoonnummer AutoMaatje Heeze-Leende: 06 57 38 43 07
E-mail: automaatjeheezeleende@cordaadwelzijn.nl

Pagina opties