De halve finale van de DJ contest Next-level komt eraan

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

De afgelopen weken is Booming Events bezig geweest met het organiseren van de DJ contest Next-level. Dit is een wedstrijd voor talentvolle jongeren tussen de 12 en 20 jaar waarbij zij hun creatieve mixtapes mogen insturen.

Momenteel worden de inzendingen beoordeeld. Een tipje van de sluier kan al worden opgelicht: er zitten fantastische mixtapes tussen! De prijzen zijn ook niet mis, want de winnaar mag draaien op de mainstage van het Holi Fusion Festival.

Spetterende feestavond

Op 29 juni vindt er een spetterende feestavond plaats in dorpshuis 't Perron. Op deze gratis feestavond is iedereen meer dan welkom! En dat niet alleen; je bent live aanwezig bij de halve finale van de DJ contest. 

Voorronde

Eerst zouden twee voorrondes plaatsvinden, verdeeld over twee avonden. Dit wordt nu één voorronde op één avond, namelijk 29 juni. In de categorie 12 t/m 15 jaar waren er helaas te weinig inschrijvingen om een volledige competitie te spelen. De categorie 16 t/m 20 jaar, waarin meer dan voldoende inschrijvingen zijn, wordt daarom uitgebreid met de inschrijvingen van de jongste categorie. Er zal dus op een avond eerst een voorronde plaatsvinden gevolgd door de halve finale. De prijzen blijven uiteraard wel hetzelfde!

Ben erbij

Ben jij net zo enthousiast als Booming Evens en wil je de DJ's komen aanmoedigen tijdens deze spetterende feestavond? Ben erbij vanaf 20.00 uur in dorpshuis 't Perron (Schoolstraat 48 in Heeze)!

Pagina opties