In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Denk mee over de toekomst van Heeze-Leende

Denk mee over de toekomst van Heeze-Leende! In de omgevingsvisie beschrijft de gemeente hoe we ook in de toekomst een plek zijn waar het fijn en gezond wonen, werken en recreëren is. De eerste aanzet van de omgevingsvisie hebben we opgesteld met inbreng van veel inwoners, maatschappelijke organisaties en de gemeenteraad. Van 5 april tot en met 26 april kunt u op verschillende manieren reageren op deze eerste aanzet van de omgevingsvisie. Het gaat onder andere over het wonen en werken in en om de kernen, de ontwikkeling van ons mooie landschap en het verduurzamen van onze omgeving. Denkt u mee?   

Maar wat hebben we tot nu toe eigenlijk al gedaan? Op de website www.heeze-leende.nl/omgevingswet, leest u wat er tot nu toe is gedaan om tot de eerste aanzet van de omgevingsvisie te komen. In bijgaande afbeelding staat het in het kort ook uitgelegd. Helaas is het door Corona nog niet mogelijk om elkaar te ontmoeten en met elkaar live het gesprek te voeren. Vanaf 5 april kunt u wel via onze website reageren op de eerste aanzet van de omgevingsvisie. De link waarmee u dit kunt doen is: www.heeze-leende.nl/participatieomgevingsvisie. Let op: pas op 5 april staat de enquête online.

Pagina opties