In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Denk mee over ons Groenstructuurplan

Het groenstructuurplan is een plan waarin we de uitgangspunten voor de groenvoorziening, dus beplanting binnen de bebouwde kom, vastleggen voor de komende 10 jaar.

Om als gemeente het nieuwe plan vorm te kunnen geven vragen we u om uw mening. Bezoek de projectwebsite en vul de vragenlijst in! 

Ga naar de projectwebsite

Een nieuwe toekomstbestendige groenstructuur

Het huidige groenstructuurplan is aan vervanging toe. Sinds dit plan hebben veel  nieuwe ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van milieu, duurzaamheid en wetgeving. We hebben daarom de handen ineengeslagen met idverde Advies om een nieuw groenstructuurplan te maken. Een plan dat rekening houdt met nieuwe ontwikkelingen en ambities. Zoals de toenemende aandacht voor biodiversiteit en klimaatverandering. Beplanting beschermt bijvoorbeeld ook tegen wateroverlast en hitte. Daarnaast willen we ook dat het plan aansluit bij de behoefte van onze inwoners. Daarom vragen we u door middel van een speciale website en vragenlijst om uw mening, zodat we gezamenlijk de kwaliteit van het groen in Heeze-Leende kunnen behouden en verbeteren.

Pagina opties