Een duurzaam Heeze-Leende en Valkenswaard, denkt u mee?

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

De gemeenten Heeze-Leende en Valkenswaard vernieuwen hun duurzaamheidsbeleid en daarvoor hebben wij uw input nodig.

Wij vragen u om deel te nemen aan de ‘denktank duurzaamheid’, waarin u, samen met de gemeenten en andere belanghebbenden, in gesprek gaat over de uitdagingen die de weg naar een duurzame samenleving met zich meebrengt. Uw mening draagt bij aan een goede, breed gedragen duurzaamheidsvisie waarmee wij jaren uit de voeten kunnen.

In drie actieve werksessies behandelen we alle belangrijke duurzaamheidszaken: energie, mobiliteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en materiaaltransitie. De sessies duren elk zo’n drie uur. Deze vinden plaats op 9 april, 14 mei en 11 juni vanaf 19:00 te Eindhoven. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Ja, ik denk mee!

Dat is mooi. En om te zorgen dat wij een verscheidenheid aan meningen, inzichten en ervaringen in de denktank krijgen, hebben wij een korte enquête opgesteld. Als u op onderstaande link klikt, komt u uit bij drie multiple choice vragen.

Vul de enquête gelijk in

Deze enquête kunt u tot uiterlijk 22 maart invullen. Op basis van de antwoorden nodigen wij eventueel een aantal deelnemers uit voor een (telefonisch) gesprek. Daarna stellen wij de definitieve denktank samen. U ontvangt uiterlijk 1 april bericht daarover.

Pagina opties