In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Een evenement organiseren? Informeer even bij de gemeente

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Op 14 december zijn weer extra maatregelen genomen omdat het aantal coronabesmettingen blijft stijgen. De gemeente Heeze-Leende volgt de landelijke richtlijnen  en maatregelen om Corona onder controle te krijgen. Alleen als iedereen zich aan de maatregelen houdt, krijgen we samen Corona onder controle. Op dit moment is het van belang het aantal sociale contacten tot een absoluut minimum te beperken. We ontvangen momenteel als gemeente veel verzoeken voor het organiseren van activiteiten en evenementen. Enerzijds om deze moeilijke periode ook financieel door te komen en anderzijds om toch een aantal leuke dingen te kunnen blijven doen. Heel begrijpelijk en allemaal heel goed bedoeld. Toch kunnen wij helaas niet afwijken van de landelijke regelgeving en dat betekent dat wij veel activiteiten en evenementen op dit moment helaas niet kunnen toestaan. Overigens niet alleen vanwege corona-maatregelen, maar soms ook vanwege andere landelijke wetgeving zoals de Wet op de kansspelen. Bijvoorbeeld een online bingo die niet in besloten kring plaatsvindt en met een commercieel belang, wordt door de Wet op de Kansspelen verboden.

Heeft u een leuk (online) idee, vraag dan vóórdat u het gaat organiseren en kosten gaat maken, eerst aan de gemeente of uw idee is toegestaan. Zo voorkomen we teleurstelling achteraf.

Zodra de maatregelen rondom COVID-19 weer versoepelen, zijn wij natuurlijk bereid de aanvragen weer in behandeling te nemen.

Voor nu rekenen wij op ieders begrip en vragen iedereen zich aan de maatregelen te houden! Want alleen samen krijgen wij Corona onder controle.

Pagina opties