In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Eenrichtingsverkeer Irislaan

In Leende vervangen aannemers Hurkmans en BGM de komende maanden de waterleidingen. Zij beginnen hier maandag 31 augustus mee en alles bij elkaar gaat het ongeveer 5 maanden duren voordat het klaar is.

De werkzaamheden starten maandag op de Irislaan. Voor de veiligheid en zodat het verkeer kan blijven rijden, worden de Irislaan en de Krokuslaan aan een kant afgesloten (eenrichtingsverkeer). De werkzaamheden op de Irislaan duren ongeveer 5 weken. Verkeersborden geven duidelijk aan hoe u moet rijden. 

Pagina opties