Geef uw melding mobiel door met de MijnGemeente app!

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Gemeente Heeze-Leende streeft naar een schone, veilige en prettige woon- en leefomgeving. Heeft u een melding over de openbare ruimte? Bijvoorbeeld een losse stoeptegel, zwerfafval, ongedierte, wateroverlast of een omgewaaide boom? Klachten & meldingen over de openbare ruimte kunt u – behalve via de website, per mail en telefonisch - ook 24 uur per dag mobiel doorgeven met de MijnGemeente app!

Hoe geef ik een melding mobiel door?

Snel, makkelijk en meteen melden op de plek en het moment dat u iets ziet dat beter kan. Download de app “MijnGemeente” gratis op uw telefoon en geef uw melding mobiel door. Binnen vier stappen en tellen heeft u locatie, probleem en foto gemeld. Als het nodig is vraagt de gemeente u extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk, wordt het opgelost.

Geen smartphone?

U kunt uw melding ook via de gemeentelijke website doorgeven: bezoek www.heeze-leende.nl en ga naar “Melding of klacht”. Vul het formulier in en druk op Verzenden. Ook kunt u bellen met (040) 224 1400.

Acute meldingen

Meldingen die acuut gevaar opleveren kunt u ook 24 uur per dag telefonisch doorgeven via 0900 22 444 22. Buiten kantooruren wordt u dan doorverbonden met de dienstdoende medewerker. Acute meldingen worden binnen 24 uur opgelost.

Prettige leefomgeving

Gemeente Heeze-Leende wil graag een schone, veilige en goede leefomgeving realiseren voor haar inwoners. Daarvoor is uw opmerkzaamheid en feedback zeer waardevol. Natuurlijk zijn tips ook welkom, bijvoorbeeld voor het veiliger maken van uw buurt, voor het opfleuren van uw straat of voor speelgelegenheden voor kinderen. Laat het de gemeente weten!
 

Pagina opties