In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 040-224 1400. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Gemeente stelt bestemmingsplan voor verplaatsing Albert Heijn Heeze vast

Op maandag 2 november heeft de gemeenteraad van Heeze-Leende het bestemmingsplan vastgesteld dat de verplaatsing van AH van de Kapelstraat 69 naar de Kapelstraat 35 mogelijk maakt. Albert Heijn is al langer op zoek naar een geschikte locatie om de winkel uit te kunnen breiden. De gemeente is blij dat het nu lukt om die locatie te vinden in het centrum van Heeze en werkt daar dan ook graag aan mee. Op deze manier krijgt Heeze een moderne fullservice supermarkt in het kernwinkelgebied.

Op de vraag waarom het zo belangrijk is om een supermarkt in het centrum van je dorp te behouden, antwoordt wethouder Toon Bosmans (PvdA): “Omdat wij er echt van overtuigd zijn dat een supermarkt midden in het centrum als een magneet kan werken op allerlei andere ondernemers en er op deze manier loop ontstaat van mensen, zodat je het centrum echt levendig kunt houden. De verplaatsing van Albert Heijn past echt prima in onze centrumontwikkeling van Heeze. Daarom ben ik er echt heel trots op dat dit nu gaat lukken.”

Pagina opties