Grootte en prijs vrije bouwkavels in De Bulders in Heeze aangepast

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Nieuw in de verkoop zijn de in grootte en prijs aangepaste vrije bouwkavels in nieuwbouwwijk De Bulders in Heeze. Bekijk snel op de website voor de in totaal 21 vrije bouwkavels, waarvan er reeds zeven zijn verkocht.

Vrije bouwkavels

Eind 2018 is gestart met de verkoop van vrije bouwkavels en er zijn al zeven kavels verkocht. Een veel gehoorde opmerking van geĆÆnteresseerden is dat de kaveloppervlakte te groot is. De Bulders Woningbouw heeft daarom besloten om de kavels in het zuidwesten van De Bulders te verkleinen en de prijs hierop aan te passen. Deze nieuwe kavels zijn vanaf nu in de verkoop. Kijk snel op www.wonenindebulders.nl/vrijekavels.

Bouw uw droomhuis

Het beeldkwaliteitsplan biedt veel ruimte, waardoor nagenoeg alles mogelijk is en u, uw droomwoning op riante kavels kunt ontwikkelen. De vrije kavels liggen aan een fietsstraat. Een straat waar de auto te gast is. De voorgevel van de woningen is daarin naar buiten toe gericht, waardoor er een uitzicht is op het landelijk gebied. De achtertuinen van de kavels liggen variĆ«rend van noord naar oost. De eerste 13 kavels worden verkocht door het makelaarskantoor Olav Veldhuizen. Deze kavels zijn niet veranderd. Kavels 14 t/m 21 worden door De Bulders Woningbouw verkocht. Hiervan is recent de grootte en de prijs aangepast.  

Pagina opties