In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Handige tips vanuit het dementienetwerk

Heeze dementievriendelijk

Staat je leven door de vreemde tijd waarin we nu leven op zijn kop, ervaar je soms zowel fysiek als mentaal chaos? En kan je misschien wel wat steun gebruiken, neem dan eens een kijkje op www.mentalekracht040.nl.

Je vindt hier tal van zelfhulptrainingen voor mantelzorgers, maar ook tips, vlogs en webinars voor individuele burgers die meer grip willen krijgen op hun emoties, piekeren, slapen of alcoholgebruik.

Groepstraining Mentaal Fit

Naast de beschikbaarheid van gratis platform Mentale Kracht 040 bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de gratis groepstraining Mentaal Fit. Deze cursus loopt momenteel, maar wordt bij voldoende belangstelling herhaald. Dit is een cursus waarin je leert om klachten zoals vermoeidheid, somberheid, veel piekeren of angst zelf aan te pakken.

Mentale Kracht 040 is gerealiseerd door het GGzE in samenwerking met Welshop door zorgprofessionals uit de geestelijke gezondheidszorg.

Pagina opties