Heeze Live gaat van start!

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

10, 17 en 24 juni vindt in de gemeentetuin in Heeze het gratis evenement Heeze Live plaats. Dit wordt een evenement voor de hele familie. Wij bieden een podium voor allerlei acts; klassiek of pop, rap of hip hop, a capella of met muzikale begeleiden. Iedereen uit de gemeente krijgt de kans om op het podium te staan. Het evenement zal op 10 juni onder genot van een kop koffie geopend worden door Double Dutch uit Heeze.

Hierna zal de hele middag gevuld worden met culturele acts. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen, er zal een springkussen en tekentafel aanwezig zijn en er zal geschminkt worden. Voor de kleine knutselaartjes is er een kleurwedstrijd met een leuke prijs voor de winnaar. Kortom: er is genoeg te beleven voor het hele gezin!

Heb jij talent en sta je graag in de spotlights? Grijp nu je kans en stuur ons een mailtje, zodat jij zeker bent dat je een plekje hebt op het podium.

Alles is mogelijk, van een kaartentruc tot een ballad zingen. Wij geven inwoners van gemeente Heeze-Leende de kans om te stralen op een podium. Wacht niet langer en stuur ons een mail via weventinfo@gmail.com met naam, leeftijd en een kleine omschrijving van je act.

Samengevat

Waar: De gemeentetuin in Heeze
Wanneer: 10, 17 en 24 juni
Aanmelden: Stuur een mailtje naar weventinfo@gmail.com  

Pagina opties