Herstel Boschlaan Heeze

""

Stichting Kasteel Heeze, Brabants Landschap en Gemeente Heeze-Leende knappen Boschlaan op.

Op 6 juli 2021 nam de gemeenteraad van Heeze-Leende een motie aan. Daarin werd het college opgeroepen om met Stichting Kasteel Heeze en Brabants Landschap zo snel mogelijk tot een definitieve oplossing voor deze weg te komen. In de weken daarna zijn deze gesprekken volop gevoerd. Dit had als resultaat dat vlak voor de zomervakantie de grootste gaten in de weg alvast gevuld werden.

Deze week wordt de Boschlaan verder opgeknapt. De werkzaamheden bestaan uit het overlagen van de weg, het aanwerken van bermen en aanliggende bestrating en het aanbrengen van een aantal snelheidsremmers.

Uiteraard wilden Stichting Kasteel Heeze, Brabants Landschap en gemeente Heeze-Leende dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en besloten vanmorgen een handje toe te steken. Aanwezig waren Sammy van Tuyll namens Stichting Kasteel Heeze, Mari de Bijl namens Brabants Landschap en wethouder Jan de Bruijn en raadslid Frans Maas namens gemeente Heeze-Leende. Toen de Boschlaan besproken werd in de gemeenteraad, vroeg raadslid Maas naar de samenwerking tussen partijen. Wethouder de Bruijn antwoordde hierop dat als de werkzaamheden uitgevoerd werden, raadslid Maas uitgenodigd zou worden om samen met hem symbolisch de kruiwagen te vullen. Om deze ‘ludieke’ belofte waar te maken, was hij vanmorgen ook aanwezig.

Pagina opties