In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Het Sport- en beweegakkoord Heeze-Leende is een feit

In januari 2020 gingen sport- en beweegaanbieders, onderwijs, zorg, welzijn en gemeente Heeze-Leende samen aan de slag om te komen tot een Sport- en beweegakkoord. Tijdens de start van de Nationale Sportweek werd dit Sport- en beweegakkoord definitief gemaakt. Vanwege het coronavirus kan er geen officiële ondertekening plaatsvinden, maar dat betekent niet dat we niet aan de slag gaan.

Wethouder Jan de Bruijn: ‘’Het Sport- en beweegakkoord is van ons allemaal. Daarom is het zo fijn dat ruim 40 verenigingen en organisaties zich aan het akkoord verbonden hebben. Samen kunnen we veel meer bereiken!’’

Samen verder

Het doel van het Sport- en beweegakkoord is dat iedere inwoner van gemeente Heeze-Leende, van jong tot oud, plezier kan beleven aan sporten en bewegen. In het sportakkoord staan 29 concrete acties. We gaan samen aan de slag om het sport- en beweegaanbod in de gemeente in beeld te brengen en met het realiseren van gezonde sportkantines en rookvrije sportparken. Aan alle inwoners van Heeze-Leende wordt gedacht. Zo is er aandacht voor de kwaliteit van bewegen van kinderen  dit jaar € 10.000 beschikbaar. Voor de jaren 2021 en 2022 moet de gemeente dit bedrag opnieuw aanvragen. 

Meedoen?

Wilt u meedoen of heeft u een goed idee om Heeze-Leende in beweging te krijgen? Laat het weten aan de sportconsulenten van gemeente Heeze-Leende.

Meer informatie

Alle informatie over het Sport- en beweegakkoord Heeze-Leende is ook te vinden op www.sportakkoordheezeleende.nl

Pagina opties