Kennismaken met de RaceRunner

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Eindhoven Atletiek wil in het voorjaar gaan starten met een groep RaceRunners. Met een RaceRunner, een driewielloopfiets, kunnen kinderen/volwassenen met een (ernstige) motorische beperking lopen of fietsen. De trainingsdagen zijn nog niet bekend, maar je kan tot eind maart wel alvast kennis maken met de RaceRunner op de Mytylschool in Eindhoven. Kom eens langs om te testen of deze sport bij jou past.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 17 april 2018 organiseert De Mytylschool Eindhoven een informatiebijeenkomst over jongeren-transitie (van jongere naar jongvolwassene). Organisaties vertellen deze avond hoe zij iets kunnen betekenen voor mensen met een beperking op het gebied van opleiding, verzorging, wonen en sport.

Zo komt Eindhoven Sport informatie geven over RaceRunning. Met behulp van een RaceRunner, een driewielloopfiets, kunnen kinderen/volwassenen met een (ernstige) motorische beperking lopen of fietsen. Heb je interesse in RaceRunning voor jezelf, je kind of iemand anders, kom dan naar de informatiebijeenkomst.

Datum, tijd en locatie

  • Dinsdag 17 april 2018, 18.30 - 21.00 uur
  • Mytylschool Eindhoven, Toledolaan 4, 5629 CC Eindhoven

Aanmelden of meer informatie

Neem contact op met Imke van Houtum, Sportcoach Aangepast Sporten, via i.van.houtum@eindhoven.nl.

Pagina opties