Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Kermis Heeze 9 t/m 13 augustus 2019

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Met op vrijdag 9 augustus om 18 uur de opening van de kermis en familieavond!

Kom gezellig met de hele familie voordelig kermisvieren tijdens deze kortingsavond! Alle attracties en andere zaken hanteren een kortingstarief! Lever een gekleurde kleurplaat om 18.00 uur in bij de wethouder en ontvang een gratis kermismunt te besteden bij alle attracties! (1 deelname p.p). 

Download de kleurplaat onderaan deze pagina!

Ook op de overige dagen is er op de kermis van alles te beleven. Met attracties zoals de Breakdance, de Wip en de Speedway. Een nieuwe attractie, de Wipe-out, maakt deze kermis compleet. En natuurlijk zijn alle vertrouwde attracties en eetzaken ook van de partij, net als het gezellige horecaterras.

Op zondag en dinsdag komt Lieke Vrienten gratis airbrushen tussen 15.00 en 18.00 uur! Op maandag kun je jezelf laten schminken van 15:00 tot 18:00 uur. En de laatste kermisdinsdag komt er een goochelaar vanaf 14:00 uur een lach op je gezicht toveren!

Wil jij ook extra kermismunten winnen? Stuur dan jouw mooiste, leukste of gekste kermisfoto naar redactie@heeze24.nl en maak elke dag kans op een prijs!

Pagina opties