Koop, eet & drink lokaal in Heeze-Leende

De ondernemers in Heeze-Leende hebben je keihard nodig. Dus laat je dorpshart kloppen en koop, eet & drink lokaal. Haal het om de hoek, dichtbij. Lekkers en moois hoeft niet van ver te komen. 

Dit is de boodschap achter de actie ‘Koop Lokaal Heeze-Leende’. Een initiatief van de lokale omroep RTVHorizon, in samenwerking met Horeca Nederland afdeling Heeze-Leende, Heezer Winkeliers Vereniging, Ondernemers Vereniging Leende, Recreatief Heeze-Leende, Verrassend Veel Winkels Langstraat en de gemeente Heeze-Leende.

Waarom lokaal inkopen?

Het was nooit eerder zó belangrijk om inkopen te doen en bestellingen te plaatsen bij lokale horecaondernemers en winkeliers. Ook in Heeze-Leende weten velen het hoofd amper boven water te houden. Dit geldt voor starters, maar evengoed voor ondernemers die al tientallen jaren succesvol hun bedrijf runnen en die door de coronacrisis hard zijn getroffen.

‘Koop Lokaal Heeze-Leende’ is een campagne om lokale ondernemers te steunen in deze crisistijd. Zij maken het kopen, eten & drinken immers persoonlijk en zorgen ervoor dat je kunt shoppen met een goed gevoel. De initiatiefnemers stimuleren hiermee de lokale bedrijvigheid in de gemeente. Niet alleen tijdens, maar ook na de coronacrisis. Met een nieuwe website, posters, een Facebookpagina en radio- en tv-spots bij RTVHorizon krijgt de actie extra aandacht.

Daarom roept wethouder Jan de Bruijn van Heeze-Leende de inwoners op om zoveel mogelijk bij de lokale winkeliers en plaatselijke horeca te kopen, eten en drinken. “We hebben er alle vertrouwen in dat de inwoners de slogan ‘Koop, eet & drink lokaal in Heeze-Leende’, in de praktijk brengen. Op deze manier geven we met zijn allen de ondernemers in de gemeente een flinke steun in de rug. De leefbaarheid en het voorzieningenniveau van onze gemeente blijven daardoor op peil. Dat is in het belang van ons allemaal!”

Voor meer informatie: www.koopinheeze-leende.nl

Pagina opties