In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Langetermijnagenda voor gemeenteraad

Om inzicht te geven in welke onderwerpen besproken worden in de gemeenteraad en meer houvast te hebben op de agenda op lange termijn heeft de gemeenteraad een langetermijnagenda opgesteld.

Zo weet u als inwoner wat wanneer aan bod komt, weten ambtenaren wanneer hun onderwerpen en stukken besproken worden en weten raadsleden ver van tevoren op welke onderwerpen zij zich moeten inlezen. In onderstaande video lichten de burgemeester, de gemeentesecretaris en een van onze raadsleden toe wat de langetermijnagenda inhoudt en waarom deze belangrijk is voor onze gemeente.

Pagina opties