Luister naar de podcastserie “Wij zijn Heeze-Leende”

Heeze-Leende: de gemeente waarin u woont, werkt, onderneemt, recreëert of op een andere manier verblijft. Maar wat weet u eigenlijk van de gemeente? Hoe vraagt u een paspoort aan? Hoe ziet de wereld achter de afvalbak eruit? En welke zaken spelen bij de gemeente die betrekking hebben op u, maar waar u misschien te weinig of zelfs niets van weet?

Vanaf januari 2022 kunt u luisteren naar de podcast “Wij zijn Heeze-Leende”. In de podcastserie komt een aantal onderwerpen en processen voorbij die de gemeente samen met inwoners of organisaties doet. In elke aflevering zit er een professional van de gemeente en een gast die betrokken is bij het onderwerp of proces aan tafel.

De podcastserie kan u inzicht geven in hoe een paspoort wordt aangevraagd of hoe de samenwerking is met de gemeente bij de Brabantse Dag. Elke aflevering kan afzonderlijk worden beluisterd. Doel is om u te informeren over de zaken die spelen bij de gemeente waar u mogelijk geen weet van heeft. En dan hoort u gelijk de ervaring van inwoners of organisaties met de gemeente.  

Vanaf januari wordt de podcast tweewekelijks uitgezonden via Spotify en Springcast. Elke podcast duurt ongeveer 12 tot 15 minuten.

Nieuwsgierig geworden? In deze teaser vertelt burgemeester Verhoeven wat u van de podcast kunt verwachten.

U kunt zich abonneren via Spotify.

Pagina opties