Meld je aan voor het panel van Smartwayz van Brainport Development

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Je reist regelmatig. Met de auto, het openbaar vervoer of misschien wel met de taxi. Voor je werk, opleiding of privé. Maar het gaat niet altijd zoals je zou willen. Je staat vast in de file of je moet wachten op de trein of bus. Herkenbaar?

Mobiliteit, verkeer en openbaar vervoer zijn belangrijke thema’s voor gemeenten. Zeker in kleinere gemeenten is het aanbod voor goede vervoersmogelijkheden beperkt. Brainport Development werkt via SmartwayZ.NL mee aan een vlot, veilig, slim en robuust mobiliteitsnetwerk in Zuid-Nederland. Om de juiste oplossingen voor mobiliteitsproblemen te realiseren zijn we op zoek naar 15.000 reizigers in Brabant die zich aan willen melden voor een online panel. Via dit panel worden de reizigers bevraagd over hun uitdagingen en wensen op het gebied van mobiliteit.

Brainport Development werkt via SmartwayZ.NL mee aan een vlot, veilig, slim en robuust mobiliteitsnetwerk in Zuid-Nederland. Hiervoor zijn ze op zoek naar jou. Want de oplossingen voor mobiliteit die we bedenken moeten natuurlijk wel aansluiten op jouw reisgedrag en jouw wensen. Doe mee en denk mee!

Meer informatie staat op de website van Smartwayz

Pagina opties