Gevolgen dienstverlening  door coronavirus

Door het coronavirus (COVID-19) werken de meeste medewerkers thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Verkouden, hoesten of koorts? Verzet dan uw afspraak. Misschien kunt u het ook online regelen?

Verder vragen we om niet dringende afspraken vanaf 1 juni in te plannen.

Voor uw en onze gezondheid: doe een bezoek aan het gemeentehuis in uw eentje. Heeft u begeleiding nodig? Zorg voor de afstand van 1,5 meter.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Nieuwe digitale afvalkalender beschikbaar via mijnblink.nl

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Wilt u weten wanneer in 2018/2019 bij u het afval wordt opgehaald? Dit kunt u vanaf nu zien in de nieuwe digitale afvalkalender van Blink. Blink is de organisatie die in Heeze-Leende die het afval inzamelt. In de nieuwe digitale afvalkalender is alle informatie over afval makkelijker vindbaar, completer en actueel. 

Afvalwijzer vervalt

De afvalkalender van 2018 kunt u tot het einde van het jaar blijven raadplegen. Vanaf 1 januari 2019 is deze niet meer beschikbaar. Alle linkjes op de website van de gemeente verwijzen naar de nieuwe afvalkalender. BLINK ontwikkelt ook een app. Hierover informeren wij u in het nieuwe jaar. 

Hoe werkt de nieuwe afvalkalender?

Ga naar mijnblink.nl. Hier logt u in met uw postcode en huisnummer. U krijgt dan uw persoonlijke afvalkalender te zien. Zo ziet u wanneer welk afval op uw adres wordt opgehaald. U kunt ook klikken naar de jaarkalender. U kunt de inzameldata direct in uw agenda zetten. De kalender printen kan door op de knop PDF te klikken. Als u de kalender print, krijgt u een half jaar op één A4'tje. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om digitaal uw persoonlijke afvalkalender te zien? Neem dan contact op met de gemeente. Dan zorgen wij voor een print. 

Nieuw in de afvalkalender

In de afvalkalender vindt u een handige tool om te checken waar welk afval thuis hoort. Ook ziet u gemakkelijk op een kaartje aangegeven staan waar u welk afval in uw buurt kunt inleveren. Verder is alle informatie makkelijker vindbaar, completer en actueel. 

Meer informatie of melding? Neem contact op met BLINK

In de nieuwe digitale afvalkalender vindt u alle informatie en tips over het aanbieden van afval. Heeft u toch nog een vraag? Of wilt u een melding maken van bijvoorbeeld een container die niet geleegd is of plastic afval dat is blijven staan? Dan kunt u terecht bij BLINK via 0800-0492 of klantenservice@mijnblink.nl

Pagina opties