In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Onderzoek burgerparticipatie: helpt u ons mee?

""

De gemeente gaat steeds meer doen met burgerparticipatie. Dit betekent dat wij meer met inwoners gaan samenwerken om beleid te ontwikkelen, uit te voeren en/of te evalueren.

Samenwerken kan in het geval van burgerparticipatie veel betekenen, zoals:

  • (Vrijblijvend) uw mening geven over een onderwerp;
  • Meepraten over een onderwerp (problemen signaleren en oplossingen bedenken);
  • Meebeslissen over een onderwerp.

Op dit moment lopen wij er als gemeente tegen aan dat vaak dezelfde inwoners deelnemen aan burgerparticipatietrajecten. Om te onderzoeken hoe we een bredere groep inwoners kunnen activeren om deel te nemen, nodigen wij u uit om een vragenlijst in te vullen.

Hoe werkt het?

Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. De ingevulde vragenlijst blijft anoniem en behandelen wij vertrouwelijk.

Klik hier om direct naar de vragenlijst te gaan

Meewerken kan tot en met 11 april

Wij stellen het zeer op prijs als u aan dit onderzoek wilt meewerken. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 11 april.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met Sylvia Zaadstra-Vorspaget via 040-2241469 /
Sylvia.Zaadstra-Vorspaget@A2Samenwerking.nl.

Pagina opties