In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Online bijeenkomst over milieueffecten potentiële zonne-en windparken in de regio

Laat u online informeren over het milieueffectrapport van de Metropool Regio Eindhoven op maandag 17 mei van 16:00-18:00.

De energietransitie gaat ons allemaal aan: inwoners, ondernemers en overheden. Daarom onderzoeken we samen waar en hoe we het best duurzame elektriciteit kunnen opwekken in Nederland. Metropool Regio Eindhoven (MRE) werkt aan een regionale energiestrategie (RES). Als onderdeel hiervan is er een milieueffectrapport (MER) opgesteld. Hierin worden de milieugevolgen van de opwekking van elektriciteit met grootschalige zonne- en windparken op een objectieve manier in kaart gebracht. Op deze manier zorgt de regio dat het milieubelang een volwaardige rol speelt in de besluitvorming.

De MRE gaat tijdens de bijeenkomst graag in op uw vragen. Zij informeren u over de totstandkoming van het MER en leggen uit hoe u hierop kunt reageren. Het Milieu Effect Rapport ligt van 3 mei tot 14 juni ter inzage. U kunt deze inzien via https://www.brabant.nl/actueel/ter-inzages.

Aanmelden voor de bijeenkomst van 17 mei 16:00-18:00 kan via deze pagina

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u terecht op de website van de Metropool Regio Eindhoven 

Pagina opties