Online uw afvalcontainer wisselen of milieupas aanvragen?

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Regel het snel via de Blink Afvalbalie op mijnblink.nl.

Blink Afvalbalie online op 1 juli 2019

Blink verzorgt voor acht Peelgemeenten de afvalinzameling en het onderhoud van de openbare ruimte (onder andere reiniging van uw omgeving en onkruidbestrijding). Daarnaast breidt Blink de online dienstverlening aan de inwoners van haar gemeenten meer en meer uit. Informatie over afval is voortaan snel en eenvoudig toegankelijk via smartphone, tablet of pc.

In december 2018 lanceerde Blink de Afvalkalender. Kort daarna (januari 2019) volgde de AfvalApp. Per 1 juli 2019 start Blink met de Afvalbalie. U regelt hier online al uw zaken rondom afval. Zo vraagt u bijvoorbeeld een milieupas aan of maakt u een afspraak voor het omruilen van uw afvalcontainer. Gewoon via pc, tablet of smartphone.

Alle inwoners van de Peelgemeenten (Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Laarbeek, Nuenen en Someren) hebben met hun postcode en huisnummer toegang tot de Blink Afvalbalie via de website mijnblink.nl.

Blink Afvalbalie: waarvoor?

Met de Blink Afvalbalie regelt u online alles rondom afval, zoals:

Afspraken maken om afval op te laten halen

In sommige gemeenten wordt de GFT-container op afroep geledigd. Via de Blink Afvalbalie maakt u snel een afspraak om het GFT-afval op te laten halen.

Aanvragen van een milieupas of druppel

Een (nieuwe) milieupas of druppel vraagt u aan binnen 3 maanden na uw verhuizing of bij verlies of beschadiging van de pas.

Omruilen of vervangen van containers

Ook voor het omwisselen of vervangen van containers kunt u hier terecht. Heeft u bijvoorbeeld een grotere GFT- of papiercontainer nodig? Klik dan op ‘omruilen of vervangen container, volg de stappen en maak een afspraak.

Melden van problemen en/of klachten

Mocht u tegen iets aanlopen of heeft u vragen over bijvoorbeeld mini-containers of verzamelcontainers? Stel ze gerust via de Blink Afvalbalie.

Hoe werkt de Blink Afvalbalie?

  • Ga naar mijnblink.nl en vul uw volledige postcode en huisnummer in.
  • Ga vervolgens naar ‘Afvalbalie.’ Hier vindt u 4 groene blokjes (tegels), afhankelijk van uw gemeente en adres. Maak uw keuze en doorloop de vragen.

Snel en eenvoudig

Met de Afvalbalie regelt u alles rondom afval snel en eenvoudig. Zo geeft u zelf de gewenste datum van de afspraak aan en als u voor de dienst moet betalen, rekent u meteen af (via IDEAL).

Vragen, opmerkingen of ideeën voor de Afvalbalie zijn altijd welkom! Dus aarzel niet en denk met ons mee! Neem gerust contact op met onze klantenservice via 0800 - 0492 of klantenservice@mijnblink.nl.

Pagina opties