Oordoppenverkoop op Kermis in Heeze en Leende

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

Of je het nu zelf maakt of er alleen naar luistert: van muziek word je blij! Het zou dan ook zonde zijn als dit fijne geluid verpest wordt door een irritante piep of oorsuizen. Steeds meer jongeren lopen helaas gehoorschade op. Dat komt door luisteren naar muziekspelers en harde muziek tijdens het uitgaan. In Nederland komen er jaarlijks ruim 21.500 jongeren bij met gehoorschade door harde muziek, ongeveer de helft daarvan tijdens het uitgaan. Gelukkig is dit met de juiste maatregelen te voorkomen!

Tips:

  • Luister zo veilig mogelijk; kijk op welke plek je het beste kunt genieten en toch genoeg afstand houdt van de boxen. Te dichtbij staan kan schadelijk zijn voor je oren.
  • Draag die doppen! Bij geluid hoger dan 80 dB is het verstandig om oordoppen te gebruiken. Op deze manier hoor je de muziek nog steeds goed, kun je makkelijker praten met je vrienden en beschermt je je gehoor.
  • Gun je oren af en toe wat rust. Zoek zo nu en dan een rustige plek op om je oren een ‘pauze’ te geven. Zo kunnen ze even bijkomen waardoor je uiteindelijk langer kunt genieten van je favoriete muziek.

Tijdens de kermis in Heeze en Leende is er op het kermisterrein een oordoppenautomaat aanwezig waar je Thunderplugs oordoppen kunt kopen voor €3,-. Ze zijn gemaakt van siliconen waardoor ze comfortabel in het oor passen. Daarnaast hebben ze een muziekfilter voor het geluid. Deze filter zorgt ervoor dat je de muziek of een gesprek nog goed hoort, maar wel zachter. De oordoppen zijn herbruikbaar. Dus niet alleen op de kermis, maar ook tijdens de Brabantsedag en andere evenementen te gebruiken!

Pagina opties