In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 040-224 1400. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Op zoek naar een sociale huurwoning? Schrijf je in op Wooniezie.nl

logo Wooniezie

Via Wooniezie kunt u het aanbod van sociale huurwoningen in de regio bekijken. Het is van belang dat u zich inschrijft als woningzoekende via Wooniezie omdat naast urgentie ook inschrijftijd van invloed is op de toewijzing van een huurwoning.

Namens Woningcorporatie woCom en Bewonersraad de Pan attenderen wij u graag op het volgende. Gezien het tekort aan woningen en de regels om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning is het van belang dat belangstellenden zich tijdig inschrijven bij Wooniezie. Op www.wooniezie.nl vindt u het aanbod van sociale huurwoningen in de regio. Meer informatie en uitleg over Wooniezie kunt u vinden op de website van bewonersraad de Pan https://bewonersraad-depan.nl.

Over Wooniezie.nl

Wooniezie is een online platform voor het vinden en aanbieden van sociale huurwoningen. Het aanbod bestrijkt een groot gebied van Zuidoost Brabant, niet alleen Heeze-Leende. Aan het einde van dit jaar zullen hier waarschijnlijk zelfs dertien corporaties bij aangesloten zijn.  Omdat de inschrijftijd belangrijk is bij het verdelen van de beschikbare woningen, raden wij belangstellenden aan, ook jeugdigen vanaf 18 jaar, om tijdig in te schrijven. Inschrijving is kosteloos. Pas wanneer u een woning krijgt toegewezen worden er inschrijfkosten verrekend.

Pagina opties