In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Openbaar Rondetafelgesprek (RTG) op 18 januari 2021

""

Op 18 januari vanaf 19.30 uur zal er weer een openbaar rondetafelgesprek plaatsvinden. 

De vergadering is openbaar, maar in verband met de opgelegde maatregelen van de overheid ten aanzien van het coronavirus is er slechts beperkte ruimte voor publiek en pers in de raadzaal. De vergadering is voor belanghebbenden te volgen via de livestream. 

Voor de pers zijn er maximaal 2 plekken vrij en voor publiek maximaal 3 plaatsen. Om de vergadering toch fysiek te kunnen bijwonen, moet u zich vooraf eerst melden bij de griffie en wordt er een plaats toegewezen volgens het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Zowel pers als ook publiek moeten zich dan melden bij de griffie (gemeenteraad@heeze-leende.nl of telefoonnummer 06-57567058). Zonder aanmelding vooraf en bevestiging van de griffie dat voor u een plaats wordt gereserveerd, bent u helaas niet welkom in de raadzaal.

Agenda

De onderwerpen die zullen worden besproken, zijn:

  • Onderzoek Rekenkamercommissie Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard, informatieveiligheid A2-gemeenten (onder voorbehoud)
  • Bestemmingsplan Sterkselseweg 54, Heeze
  • Verordening beslistermijn schuldhulpverlening
  • Concept-werkprogramma MRE

Pagina opties