In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 040-224 1400. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Planten en kappen bomen

boom

Vanaf 17 November 2020 worden er op diverse plaatsen in de gemeente bomen gekapt. Deze bomen worden gekapt omdat deze niet gezond meer zijn en in de toekomst voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Om de omgeving waar bomen gekapt worden groen te houden worden er op een aantal plaatsen ook bomen terug geplant.

De te kappen bomen zijn onderdeel van het bomenbeleidsplan 'Uitwerkingsplan Bomen 2018-2030'. Met dit plan werken we aan het toekomstbestendig maken van onze boomstructuren. Onderaan dit bericht vindt u een lijst met straten waar bomen gekapt of geplant worden. In dit informatieleaflet leest u meer over onze visie. 

Uitvoering

Aannemer Weijtmans uit Udenhout zal het kappen van de bomen uit gaan voeren. In totaal gaat het om 58 bomen, verspreid over de kernen Heeze-Leende-Leenderstrijp en Sterksel. Volgens planning van de aannemer zal het werk ongeveer 5 werkdagen in beslag nemen vanaf 17 november.

Nieuwe bomen

De 71 nieuwe bomen worden in november en december geplant door onze medewerkers van de buitendienst.

Meer informatie

Voor de betreffende straten van te kappen en nieuw te planten bomen verwijzen wij u naar de tekeningen onderaan deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mike Stoffels via telefoonnummer 040 2241441

Locaties waar gekapt wordt Locaties waar geplant wordt
Beukenlaan (Sterksel) De Stoelenmatter
De Waarden Jansborg
Emmerikstraat Kreijl
Heerstraat Leenderwerg-Langstraat
Heezerenbosch Mercury
Heezerweg Merellaan
Het Heike Paaldijk
Langstraat Pastoor van der Voortlaan
Leenderweg Raadbroek
Lijkweg Renheide
Oostrikkerdijk Schepenbank
Pandijk Strabrechtsedijk
Pastoor van der Voortlaan Strijperdijk
Somerenseweg Strijperstraat
Strijperdijk Valentijn
Turfven Ven
Vlaamseweg
Zevenhuizen

Locatietekeningen te rooien en planten bomen

Pagina opties