In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Rectificatie flyer duurzaamheidsbox: eerste advies energiecoach volledig gratis

In de duurzaamheidsbox die u als woningeigenaar ontvangt zit een flyer waarop staat dat u van het adviesgesprek met de energiecoach 40 euro terug krijgt van de gemeente, wat de helft van de kosten van het gesprek zou zijn. Dit klopt echter niet. Het eerste adviesgesprek is voor u als inwoner van onze gemeente kosteloos. De energiecoöperatie declareert dit gesprek namelijk zelf bij de gemeente. Lees meer over het adviesgesprek op de website van de energiecoöperatie. 

Pagina opties