In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Ga via de homepage bijvoorbeeld naar ‘Verhuizen’ of ‘Paspoort, ID of Rijbewijs aanvragen’. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Reinigen en inspecteren hoofdriool Leende vanaf 17 maart

De gemeente Heeze-Leende gaat vanaf 17 maart 2021 een gedeelte hoofdriool in Leende reinigen en inspecteren.

De werkzaamheden zullen, afhankelijk van de weersomstandigheden, circa twee weken in beslag nemen. De werkzaamheden bestaan uit het onder hoge druk reinigen van het hoofdriool en met behulp van een rijdende camera inspecteren op eventuele gebreken.

Waar?

De werkzaamheden worden uitgevoerd in Leende, ten noorden van Boschhoven en de Oostrikkerdijk inclusief het Vogelpark.

Voorzorgsmaatregelen, wat kunt u doen?

  • Als gevolg van het werken met hoge druk wordt inwoners aangeraden om de deksel van het toilet te sluiten (eventueel te verzwaren met een emmer water).
  • Wie na de reiniging rioollucht in de woning waarneemt, wordt aangeraden om alle waterkranen even open te zetten, zodat de sifons van de afvoeren in het huis weer gevuld raken en zo weer een waterslot vormen. 
  • Om de werkzaamheden zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren, vragen wij u om de inspectieputten (herkenbaar aan de grote ronde stalen deksels) in de straten, parkeerhavens en paden vrij te houden van auto's en/of andere obstakels.

U hoeft voor de rioolreiniging niet thuis te blijven. Aangrenzende bewoners worden middels een huis aan huis verspreide brief, minimaal 1 dag van te voren, nader geïnformeerd.

Het is mogelijk dat u hinder heeft van de voertuigen bij u in de straat, er is sprake van een korte wegafsluiting. Wij vragen uw begrip voor de mogelijke overlast tijdens deze werkzaamheden.

Nader informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de aannemer:

C.O.R. B.V 040-2836043 of via cor@coppelmans.com

Pagina opties