Reinigen en inspecteren hoofdriool vanaf 12 augustus

Dit bericht staat in het archief van de website. Onderstaand bericht is meer dan twee weken geleden gepubliceerd.

De gemeente Heeze-Leende gaat vanaf 12 augustus een gedeelte van het hoofdriool reinigen en inspecteren. De werkzaamheden zullen, afhankelijk van de weersomstandigheden, circa twee weken in beslag nemen. Het hoofdriool wordt onder hoge druk gereinigd, en met behulp van een rijdende camera geïnspecteerd op eventuele gebreken.

Waar?

De werkzaamheden worden uitgevoerd in meerdere gebieden:

  • Kom Heeze vanaf Kapelstraat-Nieuwendijk
  • Heezerenbosch
  • Industrieterrein Poortmannen (oudste deel)
  • Enkele losse straten in de wijk Nieuwe Hoeven

Voorzorgsmaatregelen

Als gevolg van het werken met hoge druk wordt inwoners aangeraden om de deksel van het toilet te sluiten (eventueel te verzwaren met een emmer water). Het zou kunnen dat er na de reiniging een rioollucht in de woning waarneembaar is. Wij raden u aan om alle waterkranen even open te zetten, zodat de sifons van de afvoeren in het huis weer gevuld raken en zo weer een waterslot vormen.

U hoeft voor de rioolreiniging niet thuis te blijven. Om de werkzaamheden zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren, vragen wij u om de inspectieputten (herkenbaar aan de grote ronde deksels) in de straten, parkeerhavens en paden vrij te houden van auto's en/of andere obstakels.

Aangrenzende bewoners worden middels een huis-aan-huisbrief, minimaal één dag van tevoren, nader geïnformeerd.

Het is mogelijk dat u hinder heeft van de voertuigen bij u in de straat, er is sprake van een korte wegafsluiting. Wij vragen uw begrip voor de mogelijke overlast tijdens deze werkzaamheden.

Nader informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de aannemer:
C.O.R. B.V 040-2836043 of via cor@coppelmans.com

Pagina opties